Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)tekststørrelseindkøbskurv
Kommentér sideTip en ven
 

Søg midler til sundhedsfremme og forebyggelse

Har du et sundhedsfremmende eller forebyggende projekt, som du drømmer om at realisere? Så er det nu, du kan søge midler fra Inuuneritta Puljen.

 

Inuuneritta Puljen tildeler økonomisk støtte til forebyggende og sundhedsfremmende projekter, som foregår i lokalområdet. I foråret donerede Medlem af Naalakkersuisut for Sundhed Agathe Fontain 425.000 kr. fordelt på i alt 22 forskellige sundhedsfremmende projekter med temaer som børn og unge, stop volden, tandsundhed og fysisk aktivitet.

 

I år vil projekter, der fokuserer på forebyggelse af rygning blandt børn og unge og afholdelse af rygestop-aktiviteter have høj prioritet.

 

Ansøgningsfristen til Inuuneritta Puljen er 1. oktober 2012. Ansøgningen skal sendes til Departementet for Sundhed. Du finder ansøgningsskema og yderligere information om puljen her.

 

Inuuneritta Puljen blev oprettet i forbindelse med indførelsen af Grønlands første folkesundhedsprogram Inuuneritta.


For yderligere oplysninger kontakt sundhedsfaglig konsulent Kathrine Tronhjem på telefon: +299 34 66 76 eller e-mail: katr@nanoq.gl